Независимо от това дали имате конкретна идея или просто имате спестявания, които обмисляте да инвестирате в ново начинание или търсите решения и възможности да финансирате развитието на своя бизнес. Енпром предлага комплексни и високо професионални консултации от стартиране до функциониране и развитие на всяка категория бизнес.

Събирането на информация е важна стъпка при взимането на добро управленско решение.

Енпром разполага с офис в град София.

За нас ще е удоволствие да ни разкажете за Вашата идея, начинание или проект. Преди да заявите консултация в някои от нашите офиси е добре да знаете следните неща:

 • Добре е да сте подготвен и да сте наясно с Вашите намерения, за да може срещата ни да бъде ползотворна;
 • Наберете колкото се може повече информация предварително;
 • Отделете си поне 90 минути (толкова продължава и най-кратката ни среща) за да можем спокойно да дискутираме и дебатираме Вашите идеи;
 • Също така е добра идея да си носите нещо за писане, тъй като в процеса на разговор ще Ви дадем много идеи и насоки, които бихте могли да използвате на по-късен етап. Ако все пак сте забравили, ще Ви услужим с химикал и листи за писане ;)…

ИМАТЕ ВЪПРОС? ПИШЕТЕ НИ!

  This Post Has 38 Comments

  1. Galina Koeva

   Zdraveite,

   Moje li da si opredelya sreshta s Vas v kraya na mesec Juli. V momenta jiveya v Irlandia no imam golyamoto jelanie da si doida v Bulgaria i da se zanimavam s turisam i da kandidatsvam za finansirane. Nai veroyatno tryabva da kandidatstvam prez perioda 2014- 2020 godina ako selski turizam e vklu4en v tozi period.

   Priaten den i s netarpenie o4akvam vashia otgovor.

   Pozdravi,
   Galina

   1. Ивайло Здравков

    Здравейте Галина,

    Моля само да се свържете с нас ден предварително!

  2. Светослав Грозев

   Здравейте г-н Здравков , тъй като следващата седмица имам пътуване до София,
   искам да се възползвам от това и да се срещнем , за да обсъдим няколко идеи.
   Моля кажете как ще стане цялата процедура по осъществяването на срещата.

  3. Ивайло Здравков

   Здравейте отново,

   Трябва да ми се обадите поне един предварително за да се разберем за час на срещата.

  4. Светослав Грозев

   Г-н Здравков, още сега ще ви пиша на ел. поща за датата и часа, тъй като само тогава ще ми е пътуването, а вие ще кажете дали Ви е удобно.

  5. Anton

   Здравеите.
   Казвам се Антон Башев от общ.Кърджали с.Припек и искам да си изградя Фвц имам застроена площ около 100-120кв(покрив) как може да го осъществя.

   Поздрави.

   1. Ивайло

    Здравейте Антон,
    За съжаление не може да кандидатствате с проект за финансиране, тъй като община Кърджали не е сред приоритетните за програмата. За да кандидатствате по програма „Развитие на селските райони“ – мярка 311, дейността трябва да се развива на територията на следните приоритетни общини за област Кърджали, а те са както следва: Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград, Момчилград, Черноочене

  6. Ивайло

   Здравейте Антон,
   Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“ – Мярка 311, тъй като община Джебел е сред приоритетните за програмата. Имайте предвид, че централа около 30 кв. се изграждана на площ между 300 – 500 кв., така, че на 120 кв., най вероятно ще се изгради около 10 кв. Важно е да се знае, че когато се кандидатства по програма е добре инвестицията да бъде над 50 000 лева за да има смисъл да се кандидатства, тъй като програмата не прави разлика дали кандидатствате за 10 кв. или за 200 кв. изискванията са едни и същи за всички.

  7. Николай

   Здравейте,

   Каква е цената на консултацията?

   1. Ивайло

    Здравейте Николай,
    Безплатна е консултацията!

  8. ivan daskalov

   ivailo ot dobri4 sam otglejdam 2000 pileta broileri iskam da mi obqsni6 imam vazmojnost da vzema po naem hale 800 kvadrata kadeto da raz6irq proizvodstvoto na 15000 broq moje li da napravim proekt sas koito da kandidatstvame za oburudvane po programite blago darq ti predvaritelno

   1. Ивайло

    Здравейте Иван,

    Когато тръгнем в посока да се готви проект по програма за безвъзмездно финансиране трябва да се направи пълна проекта документация, тоест фермата да отговаря на всички изисквания, както и да има пълно проектиране и необходимите разрешителни. Имайте предвид, че сградата трябва да е с преотстъпено право на ползване. Договор за наем е не допустим.

  9. Стоян

   Може ли да ми дадете телефон в Шумен?

   1. Ивайло

    Здравейте Стоян,
    В момента няма никой в офиса в Шумен. Всички колеги са в София до края на май месец.

  10. Борислав

   здраейте искам да попитам ако искам да отвория автосервис но нямам построика но имам място дали има програма за финасиране за построяването на зграда и за оборудванетои пишави от село голяновци благодария

   1. Ивайло

    Здравейте Борислав,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Костинброд е сред приоритетните за програмата.
    Може да се финансирана, както изграждането на сервиза, така и доставката на неговото оборудване.
    Моля заповядайте при нас за повече и по подробна информация!

  11. Нели Чавдарова

   Здравейте Г-н Здравков, пише Ви Нели Чавдарова от с. Бояджик, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Имам намерение да построя къща за гости в покрайнините на нашето село на собствен парцел. До момента със съпруга ми имаме реализирани два проекта по мярка 121 , но не съм на ясно с проектите за селски туризъм искам да се срещнем с вас и вашият екип ,ако ви е удобно на 06.03. около 16,00 часа в гр. София , за консултация и уточняване на подробности. Очаквам от Вас отговор и уточняване на среща.

   1. Ивайло

    Здравейте Нели,

    Можем да направим среща другата седмица от понеделник нататък, тъй като четвъртък и петък няма да съм в София. Моля дайте друга дата за да мога да Ви потвърдя.

  12. Ирена Ангелова

   Функционира ли вече офис в Монтана?

   1. Ивайло

    Здравейте Ирена,

    До месец отговори официално. В момента текат организационни дейности по отварянето.

  13. Иван

   А консултация с Вас заплаща ли се?

   1. Ивайло

    Самата консултация не се заплаща.

  14. Adrian

   Здравейте,искам да се занимавам с отглеждане на калифорнийски червеи,но не са ми ясни много неща.В момента живея в германия но мисля лятото да се прибера и да започна подготовката за проекта си.Имали някаква възможност да се консултирам с вас и да ми изясните някой неща?Благодаря ви предварително (Y)

   1. Ивайло

    Здравейте Адриан,
    Моля да се свържете с нашия офис в Сливен, за повече и по подробна информация по Мярка 112 – Млад фермер. Техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  15. Деси

   Здравейте,
   Имам три сгради една до друга в село, намиращо се в община Своге, които бих искала да ремонтирам и превърна в къщи за гости. Бих искала да попитам мога ли да кандидатствам по програмата за развитие на селските райони (вероятно новият програмен период) първо, имайки предвид общината и второ – при положение, че не съм регистрирана като едноличен търговец, нямам фирма и не съм регистрирана по Закона за занаятите – с две думи съм просто физическо лице. А ми се стори, че бенефициенти по повечето мерки трябва да отговарят общо взето на тези условия.
   Бих искала, също така, да попитам каква е цената на първа консултация с вас и какво да подготвя като документи за среща с вас.
   Много благодаря и приятен ден.

   1. Ивайло

    Здравейте Деси,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Своге е сред приоритетните за програмата.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  16. bonka

   Zdraveite,Imate li ofis v shumen i koga mozem da se sre6tnem s predstavitel na firmata.blagodarja

   1. Ивайло

    Здравейте Бонка,
    Може да направите среща в нашия офис в град Варна, тъй като в Шумен няма вече офис! Техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  17. Mariyana

   Къде се намира Вашият офис в София и кога ще можем да се срещнем другата седмица за обсъждане на проект за реконструкция на селска къща в община Луковит по мярка 6.4 на ПРСР .

   1. Ивайло

    Здравейте отново,
    Адрес – София (Централен ОФИС):
    бул. Гоце Делчев 100 бл.22, вх.Г
    бул. Гоце Делчев и бул. България сградата на КРИТ, зад спирката

    Моля само да ни уведомите поне един ден предварително.

  18. веско

   Здравейте, бих желал информация относно проектите за развитие на селските райони и евентуална среща по възможност в град Сливен.

   1. Ивайло

    Здравейте Веско,
    Моля да се свържете с нашия офис в град Сливен за повече и по подробна информация. Техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  19. Георги

   Здравейте!Имате ли офис в Бургас?Искам да кандидатсвам по мярка 312 за развитие на селските райони.Имота ми е в с.Близнак общ.Малко Търново обл.Бургас.Идеята ми е да направя къща за гост с атракции и еко пътеки.Възможно ли е реалицазия на идеята ми?

   1. Ивайло

    Здравейте Георги,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Малко Търново е сред приоритетните за програмата.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  20. asen

   Imam nasledsvena zemq okolo 8 dka. 6 ot tqh v planinski raion. Jelaq da kandidatstvam po nqkoq ot merkite prez prsr 2014-2020 godina. Ideqta mi e na 6 dekara da zasadq 3 dekara orehi i 3 daekara slivi. Na drugite 2 dekara, koito ne sa v planinski raion da zasadq 4ereshi i okolo ovoshkite da razpoloja p4elni semeistvs okolo 50 broq. Vazmovno li e s tazi ideq da se kandidatstva po nqkoq mqrka. Kam momenta nishto ne e zasadeno.

   1. Ивайло

    Здравейте Асен,
    Моля да се свържете с нашия офис в град Сливен за повече и по подробна информация. Техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  21. Георги

   Срещата ни може ли да се усъществи в офиса ви в сливен и какви документи трябва да приготвя за срещата ни?

  22. Ивайло

   Здравейте Георги,
   Моля да се свържете с тях и да се уточните за ден и час! Техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  Не можете да коментирате тази публикация.