Чрез своята мрежа от експерти Енпром предлага висококвалифицирани услуги на своите клиенти за развитието на европроекти. Енпром може да застане до Вас буквално от обмислянето и оформянето на Вашите европроекти до тяхното превръщане в реален бизнес.

Проучвания за финансиране

Независимо дали искате да обучите вашият персонал, да инвестирате в туризъм или във ВЕИ, това е мястото, откъдето първо трябва да започнете.

Научете повече

Подготовка на проекти

Енпром има опит в разработването на проекти в сферата на селския туризъм, човешки ресурси, производствени предприятия и общини

Научете повече

Управление на проекти

Основните показатели за успешната реализация на даден проект са: време, цена, качество, човешки ресурс, комуникация и риск.

Научете повече

Виртуална консултация

Най-бързият и адекватен начин да получите становище по конкретен казус.

Научете повече

Консултация на място

Енпром ЕООД предлага комплексни и високо професионални консултации в офисите си в град София, Варна и Харманли

Научете повече

Консултация по телефон

Консултациите по телефон са направени с една единствена цел – да можете да получите бързо адекватен отговор на Вашите въпроси.

Научете повече

ИМАТЕ ВЪПРОС? ПИШЕТЕ НИ!

  This Post Has 87 Comments

  1. Росица Николова

   Здравейте, със съпруга ми искаме да се възползваме от възможността да получим средства по мярка 121 – Модернизиране на земеделски стопанства за да започнем семеен бизнес със изграждане на 2-3 броя гъбарници на площ около 600 кв.м. Нямаме опит и не сме участвали в други проекти, така че ще имаме нужда от подготовка на проект и консултация. Интересувате ли се от това ? Можете ли да ми дадете някакви ориентировъчни разходи за изготвяне на проекта и за консултантските услуги ?

   1. Здравейте Росица,
    До колкото разбирам от дадената информация за изграждане на гъбарник на площ от 600 кв.м., то моя съвет към вас е да се ориентирате към Мярка 112 – Млад фермер.

  2. Росен

   Здравейте искам да попитам нещо в малко по друга насока. Правите ли обучения във връзка с писането, управлението и отчитането на проекти. Този въпрос го задавам от името на неправителствена организация от град Сливен. Ние до този момент сами си пишем проекти, но искаме да напреднем в тази област, защото това е начинът, по който можем да работим. Имаме много въпроси. Обучението да речем да е нещо от рода два дни някъде из България. И втори въпрос – сега пишем проект по един фонд, в който смятаме да заложим обучение за млади хора във връзка с предприемачеството – колко е важна една идея, как да започна сам да ръководя бизнес и т.н. По тази линия също имате ли възможност да предложите обучители.
   Благодаря предварително

   1. Ивайло

    Здравейте Росен,
    Ние не провеждаме обучения и за съжаление няма как да Ви помогнем.

  3. Петя Лазарова

   Здравейте, не зная дали вие точно можете да ни помогнете, аз и сестра ми искаме да направим живота на възрастните хора малко по- добър, близък до този на хора в страните от Европейския съюз. Факт, е че много хора са самотни, изоставени от близки и роднини /работещи в др. държави/. Имаме идея да направим дом за такива изоставени стари хора, болни за които никой не се грижи. Можем ли да кандидатстваме по някоя Европейска програма за отпускане на средства за разкриване на такива домове. Благодаря Ви!

   1. Ивайло

    Здравейте Петя,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“ – Мярка 312, при положение, че дейността се развива на територията на приоритетна община за програмата. Тях може да видите тук: http://finansirane.eu/?p=310 Също тъка самата дейност трябва да води до печалба, тоест да се плаща такса на месечна база…

  4. Диляна Енчева

   Здравейте,аз съм от Русе и регистрирах свое ЕООД, имам две възможности с които мога да започна дейност- едната е производство на мебели-малко предприятие и другата дейност е стопанисване на заведение тип бистро.Въпросът ми е мога ли да получа някаква помощ по евро програма .За предприятието имам помещение ,без машини. и евентуално ми трябва финансиране за закупуване на такива.

   1. Ивайло

    Здравейте Диляна,
    За да сте допустим кандидат по програма „Развитие на селските райони“, фирмата Ви трябва да е регистрирана в приоритетна община за област Русе, а те са както следва: Борово, Бяла, Ветово, Две могили, Иваново, Сливо поле, Ценово

  5. Диана Тенева

   Здравейте! Аз имам къща в Сапарева баня, с двор в който има недостроена постройка, която искам да стане къща за селски туризъм. Понеже със съпруга ми работиме в София и нямаме собствена фирма ..АД, ЕАД..и т.н., можеме ли да се възползваме от тази програма? Другото което ме интересува е кога започва подаването на документи за 2014г.?

   1. Ивайло

    Здравейте Диана,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“. Очакваното отваряне на прозореца за набиране на проектни предложения за другата година се очаква да бъде към месец май, което означава, че до този период трябва да сме готови с всички документи.
    За повече и по подробна информация моля заповядайте при нас.

  6. Борислав

   Здравейте, имам земя около 4 дка. около Плевен. Има ли възможност да кандидатствам по мярка 112 без да имам нещо посадено или изградено на нея ?

   1. Ивайло

    Здравейте Борислав,
    Моля да се обърнете към нашия офис в Сливен, които са специализирани в разработката на проекти по млад фермер! Техните контакти може да ги видите от нашия сайт!

  7. lia

   zdraveite,imam vazmojnost da vzema pod naem 100dk zemia , misla da zasadia ranni 4ereshi
   po kakva programa i kakvi sretstva ste mi triabva?
   imam ot edna godina EOOD, no ne sam rabotila nisto-moga li da kandidatstvam?

   1. Ивайло

    Здравейте Лия,
    Моля да се свържете с нашия офис в Сливен за повече информация относно мярка 112 – Млад фермер!, по която бихте могли да кандидатствате.

  8. Ваня

   Здравейте,имаме стара къща с двор в Миричлери.Деца ще правят хляб, ще готвят.Ще има стая с 2стана,където децата ще тачат.В добре оформен двор под формата на игра учителка ще ги учи на английски.Дали има начин да се финансира тази идея.

   1. Здравейте Ваня,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“.
    За повече и по подробна информация моля заповядайте при нас!

  9. Мариета

   Здравейте, имам идея за започване на собствен малък бизнес, който ще се състои от внасяне на продукт от Румъния и разпространяването му в България. По коя програма на Европейския съюз мога да кандидатствам за получаване на помощ?
   Благодаря предварително!

   1. Здравейте Мариета,
    Неразбирам за какво точно искате да кандидатствате за финансиране.

  10. Огнян

   Здравейте, много успехи през новата година!
   Имам малък семеен хотел в с. Лозенец, общ. Царево. От дълги години се занимавам с хотелиерство. В селището което визирам няма изградена модерна спортна площадка. Има обаче изградена от мен такава но тя е тревна и не така модерна. Може ли да се кандидатства за финансирането и изграждането на такава модерна с изкуствена настилка спортна площадка?

   1. Здравейте Огнян,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Царево е сред приоритетните за програмата. Имайте предвид, че може да се кандидатства само за спортното игрище, без места за настаняване, тъй като с. Лозенец е забранен за финансиране по програмата за дейности свързани с туризма.

  11. Здравейте Ваня,
   За съжаление град Меричлери попада под обхвата на община Димитровград, която не е сред приоритетните за програмата. За да сте допустим кандидат, дейността трябва да се развива под обхвата на някоя от следните приоритетни общини за област Хасково, а те са както следва: Ивайловград, Любимец, Маджарово, Минерални бани, Свиленград, Симеоновград, Стамболово, Тополовград, Харманли

  12. Диан

   Здравейте, пиша ви от кътното балканско градче Котел. Нуждая се от консултация относно една моя бизнес идея. Градът изобилства от места, които могат да се посетят и будят интерес.
   Запазени са над 110 къщи от епохата на Възраждането. Точно една от тези къщи е моя и относно нея е моето питане.Къщата е във възрожденски стил, на два етажа е и разполага с голям двор. Идеята ми е да я обновя и превърна в къща за гости с помощта на мярка 312. Искам да Ви попитам какви са процедурите, колко средства са необходими да се стартира подобен проект? Ще съм ви благодарен, ако ми отговорите.

   1. Здравейте Диан,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“. Няма как в един пост да Ви обясня всичко. Заповядайте при нас за повече и по подробна информация.

  13. Крес

   Здравейте , искам да отворя химическо чистене в северозападна България Въпросът ми е мога ли да получа някаква помощ по евро програма за финансиране за закупуване на обурудване

   1. Здравейте Крес,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че дейността се развива на територията на приоритетна община за програмата тях може да видите тук: http://finansirane.eu/?p=310
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  14. Радостина

   Здравейте, имам къща в Старо село, общ Радомир, Необходими са ми средства за довършителни работи и облагородяване и искам да знам мога ли да разчитам на някакви средства и по коя програма. Желая да направя къщата, дом за рехабилитация на раково болни хора и да помагам на тези хора да преодоляват болестта, чрез методи и практики, които не са свързани с традиционната медицина, Мога да споделям практики от собствения си опит.

  15. Мартин

   Здравейте,имам идея да отворя фитнес на територията на община Габрово.Мога ли да кандидатствам по някоя от програмите и какво се изисква от мен.

   1. Ивайло

    Здравейте Мартин,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че дейността се развива на територията на приоритетна община за област Габрово, а те са както следва: Дряново, Севлиево, Трявна

  16. Вейсел

   Здравейте,
   Имам идея за изграждане на микро мандра за преработка на 500л/ден. Населеното място в което искам да го направя е в списъка с необлагодетелствани райони (високо планинско село).
   Аз съм физическо лице и мисля да създам фирма за тази цел. Има ли някаква европейска програма, по която може да бъда финансиран.
   Поздрави и Благодаря предварително

   1. Ивайло

    Здравейте Вейсел,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“.

    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  17. Галина Джамбова

   Здравейте,
   И аз имам идея собствен бизнес, съответно финансиран по някоя мярка през 2014-2020 г.
   идеята първо ще отворя кафе-сладкарница с детски кът в община Родопи, с.Цалапица със собствени средства и наемане на помещение и площадка под наем, а евентуално чрез финансиране след това да стане детски център, с наемане на персонал за гледане на деца, парти забавления и др. Според вас тази идея ще бъде ли обезпечена по някоя програма.

   1. Ивайло

    Здравейте Галина,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Родопи е сред приоритетните за програмата.

    За повече и по подробна информация заповядайте при нас.

  18. vili

   zdraveite otskoro se zanimavam s otglejdaneto na padpadyci kakvi sa usloviqta za kandidatstvane i kak da namerq pazar za mesoto i qicata ?

   1. Ивайло

    Здравейте Вили,
    Може да кандидатствате с проект по програма „Развитие на селските райони“. По отношение на пазара няма как ние да Ви помогнем.

    За повече и по подробна информация заповядайте при нас.

  19. Елена

   Здравейте! Искам да попитам дали мога да кандидатствам по някои проект, за субсидиране за наемане на обект и оборудването му като автосервиз на територията на град Плевен. Също това може ли да стартира физическо лице, без налична фирма към момента? Благодаря предварително!

   1. Ивайло

    Здравейте Елена,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че дейността се развива на територията на приоритетна община област Плевен, а те са както следва: Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен бряг

  20. Елена

   Т.е. Няма предлагани проекти който да покрият тази дейност на територията на града? Благодаря много!

  21. Илиян

   Здравейте! Искам да попитам във всичките тези програми, влиза ли развъждането и отглеждането на расови и породисти кучета или се отнася само за селскостопански животни? Благодаря!

   1. Ивайло

    Здравейте Илиян,
    Самото отглеждане и развъждане не може да бъде финансирано по програма.

  22. Искрен Игнатов

   Здравейте,
   отговаря ли някоя от програмите(мерките) за развиване на бизнес идея във София?

   1. Ивайло

    Здравейте Искрен,
    По основните програми не може да се финансирана дейност на територията на София.
    Би могло по някоя друга програма, но тях не го следим, тъй като неработим по тях.

  23. Димитър

   Здравейте.
   Ще се финансира ли производството на пелети от слама в тоз програмен период?

   1. Ивайло

    Здравейте Димитър,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  24. Qna

   Здравейте , интересува ме извършвате ли консултации в посока финансиране на НПО , във връзка с няколко проекта, които смятаме да реализираме в посока интеграция на деца и възрастни с увреждания. Разглеждайки сайта ви не успях да се ориентира дали работите само с определени мерки .

   1. Здравейте Яна,

    Ние се занимаваме основно с инвестиционни проекти и няма да можем да Ви помогнем.

  25. Галина

   Здравейте. Казвам се Галина Георгиева от гр. Враца.
   Бих искала да попитам следното нещо:
   Има ли възможност да се кандидатства по програми на ЕС, относно финансиране за започване на първоначално отглеждане на моркови.
   Досега не съм кандидатствала по никоя програма на ЕС и несъм наясно какви са условията и възможностите.
   Благодаря Ви предварително, за отделеното време.

   1. Здравейте Галина,
    Моля да се свържете с нашия офис в Сливен за повече и по подробна информация за мярка 112 – Млад фермер.

  26. Величка Тодорова

   Здравейте!
   Казвам се Величка Тодорова от село Малък Преславец, общ. Главиница, обл. Силистра.Искам консултация от вас с цел селски туризъм. В селото родителите ми имат имот от 5 дк., и там идеята ми е да направя къщи за гости с цел селски туризъм.

   1. Ивайло

    Здравейте Величка,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана, тъй като община Главница е сред приоритетните за програмата..
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  27. Стоян

   Здравейте ,имам желание да започна собствен малък бизнес в сферата на занаятчийството и по точно-дърворезба и дървообработване. Завършил съм такова образование. Имам добра база и опит в специалността .Търся съдействие за финансиране за оборудване (машини) и наемане на терен .

   1. Ивайло

    Здравейте Стоян,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че тя се развива под обхвата на приоритетна община за програмата. Тях може да видите тук: http://finansirane.eu/?p=310

  28. МАЛИНА

   ЗДРАВЕЙТЕ,
   ИМАМ КЪЩА В СЕЛО ОТ ОБЩИНА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ.ЖЕЛАЯ ДА Я НАПРАВЯ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ.МОЛЯ ЗА АКТУАЛНИ КООРДИНАТИ В СОФИЯ.

   1. Ивайло

    Здравейте Малина,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Долна Митрополия е сред приоритетните за програма,
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  29. Сузана Такова

   Здравейте! Искаме да кандидатсваме по мярка 6.4.1 за развитие на селски туризъм на територията на община Трън. Питането ни е колко е минималния срок, след регистрирането на нова фирма, след който може да се кандидатства за субсидия. Благодаря!

   1. Ивайло

    Здравейте Сузана,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Трън е сред приоритетните за програмата.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  30. Стефан Владев

   Здравейте,
   Имам собствен имот с променен статут за изграждане на База за отдих.През средата на имота минава землищната граница и разделя имота на половина .Едната част от имота попада в землището на община Чепеларе която влиза по ПРСР,а другата попада в землището на село Стойките община Смолян и не попада в ПРСР.Имам идеен проект с всички необходими документи ,включително виза за проектиране издадена от двете общини Чепеларе и Смолян за изграждане на База за отдих върху целия имот.
   Възможно ли е кандидатстване по ПРСР 2014-2020 при тази ситуация.
   Благодаря ви.

   1. Здравейте Стефан,
    Така няма да мога да Ви кажа! Трябва да направя допълнителна проверка по този казус, за да мога да Ви отговоря.

  31. Деница Кирчева

   Здравейте, искам да кандидатствам с лозя. Възможно ли е?

   1. Ивайло

    Здравейте Деница,
    Да възможно е! моля уточнете за какви лозя става въпрос: десертни или винени сортове, тъй като се финансират по различни програми.

  32. Zora Abadjieva

   Здравейте,
   Бизнесът ми е стартиран през 2012, но искам да разширя дейноста си. Идеята ми е закупуването на тежкотоварен автомобил,наемане на база с гаражна площ и всички необходими процедури за получаването на Лиценз за Международен Превоз на Товари.
   Бих искала да попитам, има ли европейска програма за финансиране на сухопътен транспорт на стоки?
   Благодаря

   1. Ивайло

    Здравейте Зора,
    Исканата от вас дейност би могла да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас

  33. Даниела

   Здравейте,
   Нашето семейство отдавна се занимаваме с пчеларство имаме 168 кошера и досега никога не сме кандидатствали за финансиране. Имаме изградена допълнителна постройка както и оборудване. Искам да попитам има ли подходяща програма за финансиране с цел поддържането на наличните пчелни семейства или за закупуване на нови машини. Благодаря предварително.

   1. Ивайло

    Здравейте Даниела,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“

    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  34. Александър

   Здравейте! Имам собствена земя в гр.Златоград, със стара постройка. Мога ли да кандидатствам по мярка 6.4 за изграждане на малко ваканционно селце от 3-4 тип „еко къщички“ с прилежащ двор за селски туризъм и настаняване.
   Благодаря предварително за отговора!

   1. Здравейте Александър,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Златоград е сред приоритетните за програмата.

    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  35. Елена Колева

   Здравейте,
   искаме да направим фризьорски салон , имаме помещение , но трябва ремонт и оборудване възможно ли е да кандидатстваме по някоя програма намираме се в гр. Шумен. Благодаря предварително!

  36. Елена Колева

   Здравейте,

   Искаме да открием фризьорски салон в гр. Шумен , имаме помещение възможно ли е да кандидатстваме по някоя програма за финансиране.

   1. Ивайло

    Здравейте Елена,

    Исканата от вас дейност би могла да се финансира по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че дейността се развива под обхвата на приоритетна община за област Шумен, а те са както следва: Велики Преслав, Венец, Върбица, Каолиново, Каспичан, Никола Козлево, Нови пазар, Смядово, Хитрино

    За повече и по подробна информация заповядайте в нашия офис в град Варна.

  37. Стела Илиева

   Здравейте, искам да засадим овошки може около с.Стряма, Пловдивско или в с.Кубратово, Софийско 5-15 дка. Може ли да кандидатстваме по някоя програма.Регистриран съм като земеделски производител и съм на 35г.ако това е от значение за безвъзмездна помощ.

  38. Стела Илиева

   Здравейте, искам да засадим овошки в с.Стряма, Пловдивско или в с.Кубратово, Софийско от 5-15 дка.Може ли да се възползваме по някоя европрограма за получаване на средства.Регистрирана съм и като земеделски производител и съм на 35г. ако това има значение за безвъзмезна помощ.Благодаря предварително за отговора.

   1. Здравейте Светла,
    Исканата от вас дейност би могла да се финансира по програма „Развитие на селските райони“
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  39. Юри Нотев

   Здравейте, искам да знам може ли по някоя европрограма да закупя машини за производство на пелети?Благодаря!

   1. Здравейте Юри,
    Исканата от вас дейност би могла да се финансира по програма „Развитие на селските райони“, Мярка 4.2, която ще отвори тази година октомври месец, което означава, че вашия проект трябва да е готов до тогава.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  40. Симеон

   Здравейте,

   искам да построя пансион за гости с 15-20 стаи. Парцелът ми е 800 кв.м. и се намира в гр. Пловдив. Съществува ли програма по която той може да бъде финансиран?

   Поздрави
   Симеон Иванов

   1. Здравейте Симеон,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансира основно по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че дейността се развива под обхвата на приоритетна община за област Пловдив, а те са както следва: Брезово, Калояново, Карлово, Кричим, Куклен, Лъки, Марица, Перущица, Първомай, Раковски, Родопи, Садово, Сопот, Стамболийски, Съединение, Хисаря
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

  41. ива

   Здравейте
   Мога ли да кандидатствам по Евро програма за финансиране по,точно къщи за отдих и туризъм. .Парцела се намира в село Близнаци Варна.
   Кога и къде се подават документи те.Благодаря Ви

   1. Ивайло

    Здравейте Ива,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Аврен е сред приоритетните за програмата.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас, като може да посетите нашия офис в град Варна, техните контакти може да вземете от нашия сайт.

  42. Ели Иванова

   Предстои ни закупуване на къща с двор в гр.Самоков и намерението ни е да се направи къща за гости дали може да се кандидатства с този имот по европейски проект

   1. Ивайло

    Здравейте Ели,
    За съжаление самия град Самоков се очаква да бъде изключен за финансира на дейности свързани с туризма по програма „Развитие на селските райони“, тъй като се смята с развит масов туризъм. Моля да се ориентирате към населените места извън строителната граница на град Самоков.
    За повече и по подробна информация заповядайте при нас.

  43. Здравейте , искам да си отворя сладкарски цех и кафе- сладкарница ( с лятна градина и детска площадка), където да приготвям и предлагам собствена продукция. В момента нямам , но съм в търсене на имот.Искам да кандидатствам по мярка 6.4 дали и как е възможно ? От с.Искра общ. Ситово съм.

   1. Ивайло Здравков

    Здравейте Ася,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“ – мярка 6.4. тъй като няма как в един пост да Ви обясня всичко заповядайте при нас, като ни уведомите поне един ден предварително.

  44. Ани

   Здравейте…искам да направя Детски център (зона за игра, зона за провеждане на рождени дни, кетъринг услуги), включително зона за обучения на деца по метода на Монтесори на територията на община Рудозем. Нямам опит в тази сфера, фирмата ще е новосъздадена…такава идея може ли да бъде финансирана по мярка 6.4

   1. Ивайло Здравков

    Здравейте Ани,
    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“ – Мярка 6.4. тъй като няма как в един пост да Ви обясня всичко заповядайте при нас, като ни уведомите поне един ден предварително.

  45. Здравейте! Има ли шанс да бъде финансиран проект за детски кът ( парти център ) на територията на град Варна?

   1. Ивайло Здравков

    Здравейте Виктория,
    Исканата от вас дейност може да се финансирана по програма „Развитие на селските райони“ – Мярка 6.4 при положение,че дейността се развива под обхвата на допустима община за област Варна, а те са както следва: Аврен, Аксаково, Белослав, Бяла – Варна, Ветрино, Вълчи дол, Девня, Долни Чифлик, Дългопол, Провадия, Суворово
    Поздрави,

  46. Ваня Петрова

   Здравейте! Има ли вероятност да бъде финансиран проект за закусвалня в град Димово обл Видин? Благодаря ви

   1. Ивайло Здравков

    Здравейте Ваня,

    Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма за безвъзмездно финансиране! Тъй като няма как тук да ви обясним всичко заповядайте при нас, като ни уведомите поне един ден предварително.

  Вашият коментар